جایگاه یک شرکت یا ارزش‌هایی که برای آن اهمیت دارد یک بیانیه‌ی یک یا دو جمله‌ای است که مشخص می‌کند ارزش یگانه‌ی سرویس یا محصول شما چیست و چگونه به مشتریان سود می‌رساند. این بیانیه باید مخاطبان و دسته‌ای که برند در آن قرار می‌گیرد را تعریف کند، مزیت محصول یا خدمات را روشن کند، برند شما را از رقیبان‌تان متمایز کند و همچنین این اطمینان را بدهد که برند می‌تواند به وعده‌هایی که داده است عمل کند.

 

زمانی که می‌خواهید جایگاه شرکت را مشخص کنید در نظر داشته باشید که:

 

برای چه کسی صحبت می‌کنید؟ (جامعه هدف در بازار، مردم و افراد)

خدمات یا محصولات شما به کدام بخش بازار مربوط می‌شوند؟

برند شما می‌خواهد چه وعده‌هایی بدهد؟‌ (عقلانی و احساسی)

چرا محصول یا سرویس شما با رقیبان‌تان متفاوت است و چرا مشتریان باید به این تفاوت اهمیت بدهند؟

برای مثال وربای پارکر بیانیه‌ی جایگاه خود را اینگونه تعریف کرده است:

«وربای پارکر با روحیه‌ای سرکش و اهدافی رفیع تاسیس شده است تا عینک‌هایی با طراحی‌های مختلف ارائه دهد و در حالیکه می‌تواند همچون رهبری برای کسب و کارهای پیش‌رو باشد، انقلابی در قیمت‌ها نیز ایجاد کند.»

 

چگونه هویت برند خود را به بازاریابی واقعی تبدیل کنید؟

زمانی که برند شما تعریف شد و شما آماده بودید که از طریق بازرایابی ربایشی، یک وب‌سایت جدید، رسانه‌ها یا هر ابزار دیگری در بازاریابی، برند خود را وارد بازار کنید، تهیه‌ی یک خلاصه‌ می‌تواند در تعریف هدف هر یک از اجزای ابزار بازاریابی‌تان، به شما کمک کند. زمانی که این خلاصه‌ را می‌نویسید، باید به این سوالات پاسخ دهید:

 

۱. خروجی پروژه چیست؟

نتیجه‌ی این خلاصه چه چیزی خواهد بود؟ یک ویدئو خواهد بود؟ یک وب‌سایت؟ یک اینفوگرافی؟ یک مقاله سفید؟ یا یک کمپین ایمیلی؟

 

۲. چه کارهایی لازم است که انجام شود؟

هدف از این پروژه‌ی خلاقانه و خاص چیست؟ انتظار دارید بعد از اینکه پروژه شما توسط مردم دیده شد چه اتفاقی بیفتد؟ می‌خواهیم مردم چه واکنشی نشان بدهند؟

 

۳. با چه کسی می‌خواهیم صحبت کنیم؟

توضیح روشنی از افرادی که قرار است مخاطب شما باشند تهیه کنید به طوری که شامل اطلاعات جمعیت‌شناختی و روان‌شناختی باشد و مشخص کند مخاطبان شما درباره برند مورد نظر چه فکری می‌کنند و چه احساسی دارند.

 

۴. پیام ما چیست؟

این چیزی است که با توجه به جایگاه برند شما مشخص می‌شود و باید شامل بیانیه‌ای باشد که وسوسه کننده‌ترین و قانع ‌کننده‌ترین مزیت‌های برند شما را بیان کند.

 

۵. می‌خواهیم مردم چه فکری کنند یا چه احساسی داشته باشند؟

این چیزی است که با توجه به ذات برند شما مشخص می‌شود و باید توضیح دهد شما دوست دارید بینندگان بعد از دیدن این کار چه احساسی داشته باشند.

 

۶. چه توجیهاتی می‌خواهید به کار ببرید؟

توضیح دهید که چرا بینندگان باید ادعاهای شما را باور کنند. در اینجا شما می‌توانید مزایای محصول یا سرویسی که ارائه می‌دهید را بیان کنید. توضیح دهید که چرا چیزی که شما به آنها پیشنهاد می‌دهید از محصول رقیبان‌تان بهتر است و چگونه این مزایا، ادعاهای شما را در مرحله‌ی ۴ (پیام شما چیست) تایید می‌کند.

 

۷. کار شما چه تفاوتی با پیام برندهای دیگر دارد؟

در این گام شما می‌خواهید با توضیح دادن اینکه پیشنهاد شما چگونه به نیاز مشتری بهتر پاسخ می‌دهد، خود را از رقابت با محصولات مشابه خارج کنید. آیا شما سریع‌تر هستید؟ ارزان‌تر هستید؟ پیاده‌سازی راه حل شما راحت‌تر است؟

 

۸. این کار به جایگاه برند شما چه کمکی می‌کند؟

هرگونه کار تبلیغاتی‌ای که می‌کنید باید به هویت برند شما گره خورده باشد. در اینجا شما می‌توانید توضیح دهید که این کار شما چگونه وعده‌های برند شما را تضمین می‌کند.

 

۹. چه ملاحظات یا موانع عملی در اینجا وجود دارد؟

جزئیات کمپین شما در اینجا توضیح داده خواهد شد. اگر این کار یک ویدئو است آیا مدت زمان آن مناسب است؟ واژه‌ها و عبارت‌هایی که باید گفته شوند در آن وجود دارند؟ آیا چیزهایی وجود دارند که نباید آنها را گفت؟ آیا مسائل مالی یا محدودیت‌های زمانی خاصی وجود دارد؟

 

هنگامی که شما با یک شرکت خارجی یا آژانس تبلیغاتی کار می‌کنید، تهیه‌ی یک خلاصه‌ می‌تواند بسیار مفید باشد. این کار می‌تواند خطوط اصلی کار را به طور اجمالی مشخص کند و پیش از اینکه هزینه‌ای شود، همه را از نتیجه‌ی کار مطمئن می‌کند.

 

چه وقت برای بهبود هویت شرکت‌تان درخواست کمک کنید - هویت برند

 

آنچه در بالا گفته شد زمان زیادی از شما نمی‌گیرد. هدف اصلی این است که تصویری نمایش داده شود که مشخص کند جایگاه برند شما چیست و شما می‌خواهید مشتریان‌تان چگونه آن را بفهمند. به هر حال اگر فکر می‌کنید این کار کمی ترسناک است یا اگر فکر می‌کنید افراد حرفه‌ای می‌توانند در این زمینه به شما کمک کنند، بدون معطلی از یک مشاور برندسازی کمک بگیرید. اگر می‌خواهید این مسیر را در پیش بگیرید نکات زیر را در نظر داشته باشید:

 

دقیقا بدانید چرا باید مشاور استخدام کنید و چه خدماتی نیاز دارید

آیا درون شرکت خودتان افرادی برای طراحی دارید و تنها برای تعریف برندتان نیاز به کمک دارید؟ آیا قبلا خودتان برای بهبود هویت برندتان تلاش کرده‌اید اما مطمئن نیستید که این کار را به درستی انجام داده‌اید یا خیر؟ آیا بررسی‌های شما به اندازه کافی خوب نیستند؟

 

یک شرکت مشاور می‌خواهد بداند شما دقیقا در چه نقطه‌ای قرار دارید، به این ترتیب آنها می‌توانند تمام تلاش‌شان را در بخشی متمرکز کنند که واقعا نیازمند توجه بیشتری است.

 

آیا می‌توانید هزینه‌های یک مشاور برندسازی را متحمل شوید؟

درست مثل همه‌ی خدمات حرفه‌ای، مشاور‌ه‌ی برندسازی برای شما هزینه دارد. از سوی دیگر مانند همه‌ی خدمات حرفه‌ای دیگر، شما متخصصانی را به خدمت می‌گیرید که تجربه‌ی بسیار زیادی دارند و می‌توانند کارهایی برای شما انجام دهند که از عهده‌ی خودتان خارج است یا شما زمان کافی را برای یادگیری آنها ندارید. با نوشتن درخواست کمک از این متخصصان متوجه می‌شوید که مشاوره‌های گوناگون چقدر هزینه دارند. تا جایی که امکان دارد به جزئیات خدماتی که به دنبال آن هستید دقت کنید.

 

مشاوری در حد و اندازه‌های شرکت خودتان پیدا کنید

اگر شما یک کسب و کار کوچک یا متوسط هستید، باید به دنبال یک مشاور کوچک یا متوسط باشید. اگرچه ممکن است در مشاور‌ه‌های بزرگتر خدمات بهتری به شما ارائه کنند اما نمی‌توانید به بااستعدادترین نیرو‌های آنها دسترسی داشته باشید چرا که آنها درگیر مشتریان خاص خود هستند. اگر با مشاوره‌های کوچک یا متوسط کار کنید، احتمال اینکه بتوانید در مواقع نیاز با مدیر آن یا با استعدادترین نیروهای‌شان به طور مستقیم در ارتباط باشید بیشتر است.

 

با توجه به حوز‌ه‌ی کاری‌تان مشاور را انتخاب کنید

با توجه به اینکه بسیاری از مشاوران در حوزه‌ی مشخصی تخصص دارند، شما باید مشاوری را به خدمت بگیرید که دقیقا در کسب و کاری که دارید، مهارت داشته باشد. ببینید کدام مشاور در حوزه‌ی کار شما تخصص دارد، کار را با او انجام دهید.

 

مدیر شرکت مشاور یا هر کس دیگری که قرار است با شما کار کند را ملاقات کنید

این کار، «آزمون تعامل» نامیده می‌شود. هر کس می‌تواند در کار خود بهترین باشد اما زمانی که افراد از نظر شخصیتی با هم جور نباشند، صرف نظر از اینکه مشاور چقدر در کارش مهارت دارد، می‌تواند یک فاجعه اتفاق بیفتد. یک ناهار غیر رسمی، ملاقات در یک رویداد صنعتی یا یک ملاقات بعد از ساعت کاری بهترین‌ روش برای کنار زدن نقاب‌های حرفه‌ای و دیدن شخصیت واقعی افرادی است که شما می‌خواهید کاری را با آنها شروع کنید.

 

دست به‌ کار شوید و برندتان را بسازید

دست به‌ کار شوید و برندتان را بسازید - هویت برند

 

به یاد داشته باشید که «برند» یک سرمایه‌ی رو به رشد است، چیزی که به توجه همیشگی نیاز دارد. چیزی که مشتریان شما نقش بسیار بزرگی در شکل‌گیری آن بازی می‌کنند. چیزی که باید آن را پرورش دهید. چیزی که لازم است با رشد و تغییر کسب و کارتان به آن بازگردید و با شرایط جدید تطبیقش دهید.

 

اما در کل تعریف هویت برند بیشتر شبیه بسته‌بندی و ارائه‌ی یک هدیه است. شما می‌خواهید گیرنده‌ی هدیه از «هر چیزی» که به او تقدیم کرده‌اید خوشحال باشد و این «هر چیز» یعنی بسته‌بندی بیرونی، بسته‌بندی داخلی، نحوه‌ی ارائه‌ی هدیه و کارایی و مناسب بودن آن. می‌خواهید گیرنده‌ی هدیه متوجه شود که شما با دور اندیشی و از صمیم قلب هدیه را انتخاب کرده‌اید. شما می‌خواهید عشق خود را به گیرنده‌ی هدیه ابراز کنید و در مورد برند این چیزها را به مشتریان‌تان ثابت کنید

منبع:

https://www.chetor.com/24261-%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%d9%87%d9%88%db%8c%d8%aa-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%af-%d8%ae%d9%88%d8%af-%d8%b1%d8%a7-%d8%a8%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c%d9%85/


هویت برند برند ,می‌خواهید ,مشاور ,هویت ,چیزی ,می‌تواند ,هویت برند ,داشته باشید ,گیرنده‌ی هدیه ,جایگاه برند ,توضیح دهید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید جوک ولطیفه تصاویربامزه بازارروز مرینوس فروشگاه ایمیل و درگاه ایمیل بیداری اندیشه آموزش کافی شاپ - کافه و آکادمی ژِینو ایران سایت دهکده جهانی پاورپوینت